سفرنوشت

انواع ویزا و تعاریف اولیه که باید قبل از سفر بدانیم

راهنمای سفر

یکی از مواردی که ذهن ما مسافرهای ایرانی رو درگیر خودش کرده گرفتن ویزا برای مسافرتمون هست. حق هم داریم نگران باشیم چون خیلی کشورها بدلایل مختلف از جمله سیاسی و همچنین رفتار مسافرهای ایرانی، سختگیری زیادی برای دادن ویزا به ایرانی ها دارند. اما این دلیل نمیشه که قید سفر کردن رو بزنیم. جواب نه شنیدن خوشایند نیست ولی این هم بهر حال بخشی از پروسه ویزا هست که برای من هم پیش اومده. اینکه بدلیل ترس از رد شدن درخواست ویزا اصلا قید سفر رو بزنیم فقط و فقط ظلم در حق خودمون هست. باید تا جایی که میتونیم اطلاعاتمون رو زیاد کنیم تا شانس دریافت ویزا رو افزایش بدیم. شاید مطالب این نوشته ابتدایی به نظر برسه ولی گاهی وقت ها توجه نکردن به همین موارد ابتدایی میتونه دردسرهای بزرگی برامون ایجاد کنه.

با اینستاگرام در سفرها همراه من باشید. @safarnevesht

کامبوج برای ویزا خیلی اذیتم کرد ولی قطعا ارزشش رو داشت

کامبوج برای ویزا خیلی اذیتم کرد ولی قطعا ارزشش رو داشت

ویزا به طور کلی یک سند رسمی و مجوزی هست که توسط سفارتخانه، کنسولگری و یا اداره مرزبانی کشور مقصد برای سفر اتباع بیگانه به اون کشور صادر میشه. نکته خیلی خیلی خیلی مهم اینه که باید حواسمون باشه که دریافت ویزا شرط لازم برای مسافرت به کشور مقصد هست ولی تصمیم نهایی برای اجازه ورود به کشور توسط ماموران مرزبانی و در مبادی ورودی هوایی، زمینی و دریایی گرفته خواهد شد.

ویزا انواع و اقسام بسیار زیاد و گوناگونی داره که اکثر ما با ویزای کوتاه مدت توریستی یک بار ورود سر و کار داریم.

تقسیم بندی کشورها از نظر نحوه صادر کردن ویزا

  1. کشورهایی که اصلا برای سفر به اون ها با هدف گردشگری و توریستی نیاز به ویزا نداریم. این کشورها تعدادشون واسه ما ایرانی ها خیلی زیاد نیست. بهتره همیشه قبل از سفر آخرین شرایط سفر به این کشورها رو از وبسایت وزارت خارجه اون ها یا سفارتشون در تهران جویا بشیم. مثلا کشور مالزی برای سال ها به ایرانی ها اجازه میداد بدون ویزا به مدت ۹۰ روز به اون کشور سفر کنند ولی دو سالی میشه که این مدت رو بسیار محدود و ۱۴ روز کرده. ترکیه، گرجستان، مالزی، ارمنستان، اکوادور و … جزو کشورهای این گروه هستند. هیچوقت به لیست هایی که توی اینترنت تحت کشورهای بدون ویزا داده میشه اعتماد نکنید و برای هر کشور جداگانه سرچ کنید تا نتایج به روز شده رو به دست بیارید.
  2. کشورهایی که قبل از سفر باید برای ویزا اقدام بکنیم. اکثر کشورها برای مسافرهای ایرانی توی این دسته هستند. باید با مراجعه به سایت سفارت مورد نظر و یا تماس با سفارتخانه لیست مدارک مورد نیاز رو آماده کنیم و برای دریافت ویزا اقدام کنیم.
  3. ویزا در لحظه ورود (visa on arrival) به این معنی هست که نیاز به صرف وقت و نوبت سفارت و … مانند مورد قبلی نیست. فقط در زمان ورود به کشور مقصد مبلغی پرداخت می کنیم (بعضی از کشورها نیاز به یک سری مدارک هم دارند) و برچسب ویزا در پاسپورت زده میشه. از کشورهای این گروه میتونم سریلانکا و تانزانیا رو مثال بزنم.
سریلانکا از اون کشورهایی هست که خیلی راحت در بدو ورود ویزا میده

سریلانکا از اون کشورهایی هست که خیلی راحت در بدو ورود ویزا میده

تقسیم بندی ویزا از نظر هدف سفر

  1. ویزای توریستی: از اسمش مشخصه برای کسی که هدفش گردشگری باشه صادر میشه.
  2. ویزای ملاقات دوستان و اقوام: برای اکثر کشورها نوع ویزای صادر شده برای این هدف مشابه مورد قبلی هست فقط مدارکی که به سفارت ارائه می کنیم قدری متفاوت هست و شانس گرفتن ویزا هم بیشتره.
  3. ویزای درمان: برای معالجه و درمان در کشور مقصد
  4. ویزای تجاری: برای انجام تجارت در کشور مقصد
  5. ویزای عبوری یا ترانزیت که مدتش خیلی کم هست و برای عبور از یک کشور برای رسیدن به کشور ثالث هست.
  6. ویزای کار و تعطیلات (work & holidays visa) که به شما اجازه میده در ضمن گردش در کشور مقصد بطور محدود کار هم بکنید. کشور استرالیا تا چند سال پیش این ویزا رو برای ایرانی ها صادر می کرد ولی فعلا انجام نمیده.
  7. انواع دیگه ویزاها نظیر ویزای دانشجویی، ویزای مهاجرتی و … در دسته ویزاهای بلند مدت هستند.

انواع ویزا از نظر دفعات اجازه ورود به کشور

  1. ویزای یک بار ورود یا سینگل (Single visa): بعد از یکبار ورود و خروج اتوماتیک اعتبارش از بین میره حتی اگر از نظر تاریخ و مدت هنوز اعتبار داشته باشه.
  2. ویزای دو بار ورود یا دابل (Double visa): به شما اجازه میده در مدتی که ویزاتون اعتبار داره دو بار وارد کشور مقصد بشید.
  3. ویزای چندبار ورود یا مولتیپل (Multiple visa): تا زمانی که ویزا از نظر تاریخ و مدت اعتبار داره شما میتونید به دفعات نامحدود به اون کشور سفر کنید و خارج بشید.
  4. ویزای صفربار ورود! نوعی خاصی از ویزای ترانزیت هست به اسم ویزای ترانزیت فرودگاهی (Airport transit visa). بعضی از کشورها حتی برای تعویض هواپیما در یک فرودگاه اون کشور هم درخواست ویزا می کنند. با این نوع ویزا شما حق خارج شدن از فرودگاه حتی برای چند دقیقه رو هم ندارید و در حقیقت این ویزا مجوز خارج شدن از هواپیما، رفتن به سالن ترانزیت و سوار شدن به هواپیما به مقصد کشور بعدی هست. اکثر کشورهای اروپایی و آمریکا همچین قانونی برای دارندگان پاسپورت ایرانی دارند.

وقتی ویزا رو دریافت کردید علاوه بر چک کردن موارد بالا (که معمولا یک بار ورود هست) دو تا عدد دیگه رو هم باید بهش دقت کنید. یکی بازه زمانی که ویزای شما اعتبار داره و دیگری تعداد روزی که شما اجازه حضور در اون کشور رو دارید. ممکنه اعتبار ویزای شما دو ماه باشه ولی مدت اقامت رو ۱۵ روز زده باشه، بنابراین بعد از ۱۵ روز حضور در کشور مقصد ویزای شما خود به خود باطل میشه حتی اگر تاریخش هنوز معتبر باشه.

ویزای سنگاپور که بصورت دوبار ورود صادر شده و مدت اعتبارش کمی بیش از ۲ ماه هست. مدت اقامت رو SHORT VISIT نوشته که این در قوانین سنگاپور یعنی ۳۰ روز. هر بار که وارد سنگاپور میشدم حداکثر ۳۰ روز اجازه اقامت داشتم.

ویزای سنگاپور که بصورت دوبار ورود صادر شده و مدت اعتبارش کمی بیش از ۲ ماه هست. مدت اقامت رو SHORT VISIT نوشته که این در قوانین سنگاپور یعنی ۳۰ روز. هر بار که وارد سنگاپور میشدم حداکثر ۳۰ روز اجازه اقامت داشتم.

ویزای ۱ بار ورود لائوس که ۲ ماه اعتبار داره. چون در مقابل روزهای سفر عددی نوشته نشده به این معنیه که میتونم کل اعتبار ویزا یعنی ۶۰ روز رو در لائوس اقامت داشته باشم.

ویزای ۱ بار ورود لائوس که ۲ ماه اعتبار داره. چون در مقابل روزهای سفر عددی نوشته نشده به این معنیه که میتونم کل اعتبار ویزا یعنی ۶۰ روز رو در لائوس اقامت داشته باشم.

انواع ویزا از نظر نحوه اقدام کردن

  1. مراجعه مستقیم به سفارت، پر کردن فرم های ویزا و درخواست ویزا
  2. انجام مراحل درخواست ویزا از طریق آژانس ها و شرکت های واسطه. ویزای اکثر کشورها رو میشه از هر دو روش اول و دوم انجام داد. معدود کشورهایی مثل سنگاپور و امارات هستند که فقط از روش دوم میشه اقدام کرد. بعضی از کشورها مثل چین و روسیه هم مراجعه مستقیم به سفارت به قدری دردسر داره که نهایتا به نظر میرسه مراجعه به آژانس در زمان و هزینه میتونه صرفه جویی کنه.
  3. تعداد محدودی کشور هم هستند که کلیه مراحل درخواست ویزا فقط آنلاین هست. ویزای کشورهای استرالیا و نیوزلند به اینصورت هست. ویزای استرالیا یک نکته جالب دیگه هم داره و اینکه هیچ برچسبی توی پاسپورت شما زده نمیشه. ویزای استرالیا یک فایل پی دی اف هست که به شما ایمیل میشه.

برای کشورهای تاجیکستان و آذربایجان از هر سه روش بالا میشه برای ویزا اقدام کرد.

سفارت چین از اون جاهایی هست که مراجعه مستقیم بهش و درخواست ویزا خیلی دردسر داره.

سفارت چین از اون جاهایی هست که مراجعه مستقیم بهش و درخواست ویزا خیلی دردسر داره.

ویزاهایی با اعتبار سفر برای بیش از یک کشور

۲۶ تا کشور اروپایی پیمانی به اسم شینگن رو با هم امضا کردند که بر اساس یکی از بندهاش با دریافت ویزای یکی از این کشورها میشه به همشون مسافرت کرد. بنابراین دریافت ویزای هر کدوم از این کشورها که به ویزای شینگن هم معروفه مجوز سفر به بقیه ۲۵ کشور هم هست. راجع به ویزای شینگن بعدا مفصل توضیح میدم.

۵ کشور شرق آفریقا شامل کنیا، اوگاندا، رواندا، تانزانیا و بوروندی هم قصد امضای همچین توافقنامه ای بین خودشون رو دارند. تا الان این توافق بین سه تای اولی تا حدی اجرایی شده.

مدارکی که تقریبا برای همه ویزاها مشترک هستند

  1. پاسپورت که باید تاریخ انقضاش حداقل سه ماه بعد از پایان سفرتون باشه (بعضی کشورها ۶ ماه).
  2. شناسنامه
  3. پر کردن فرم ویزا بصورت کاغذی یا آنلاین یا هر دو. توی این فرم سوالاتی راجع به شخص سفر کننده و هدفش از سفر پرسیده میشه. فرم ویزا میتونه مثل سفارت بولیوی ساده باشه و ظرف ۵ دقیقه تکمیلش کرد یا مثل نیوزلند اینقدر سوال بپرسه که یک روز وقت بگیره!
  4. مدارکی که نشان بده شما در کشور محل سکونتتون شغل دارید و یا دانشجو هستید. این مدرک خیلی مهمه چون میتونه دلیل اصلی شما برای بازگشت به کشورتون باشه. البته اگر بازنشسته باشید هم مدارک بازنشتگیتون رو ارائه می کنید.
  5. مدارک نشان دهنده توانایی مالی مثل حساب بانکی، سند ملکی، اوراق سهام و … .
  6. عکس دیجیتالی یا چاپی. سفارتخانه ها معمولا روی جدید بودن عکس و بدون روتوش بودن اون تاکید دارند. دوست من بعد از دوبار عکس گرفتن و ارائه به سفارت سوئد، نهایتا بار سوم در عکاسی که خود سفارت معرفی کرد عکس گرفت تا قبول کنند!
  7. رزرو پرواز رفت و برگشت به کشور و در مواردی خرید بلیط قطعی.
  8. دعوتنامه از شخص یا شرکت در کشور مقصد و یا رزرو هتل برای مدت اقامت و در مواردی رزرو قطعی هتل
  9. بیمه مسافرتی
پرو تا الان بهترین ویزا رو به من داده. درخواست من ویزای کوتاه مدت بود ولی یک ویزا با اعتبار ۱ ساله و مدت اقامت ۱۸۰ روزه دریافت کردم.

پرو تا الان بهترین ویزا رو به من داده. درخواست من ویزای کوتاه مدت بود ولی یک ویزا با اعتبار ۱ ساله و مدت اقامت ۱۸۰ روزه دریافت کردم.

ترجمه

خیلی از سفارتخانه ها از شما می خوان که مدارک فارسی رو به انگلیسی و یا زبان رسمی اون کشور ترجمه کنید. بعضی ها مثل فرانسه هم مهربان هستند و مدارک فارسی رو قبول می کنند.

تمدید ویزا

فرض کنیم شما دارید سفر می کنید و ویزاتون رو به اتمام هست اما دوست دارید به سفرتون ادامه بدید. اکثر کشورها این امکان رو دارند که بشه مدت زمان ویزا رو وقتی در اون کشور هستی تمدید کرد، منتها برای بعضی از کشورها انجام این کار خیلی ساده هست و برای بعضی بسیار سخت و نیازمند قانع کردن ماموران پلیس و مرزبانی اون کشور. فارغ از سختی یا راحتی تمدید ویزا، در صورت تمدید شدن ویزای شما، دفعه بعد که برای ویزای اون کشور اقدام خواهید کرد احتمالا سختگیری بیشتری برای دادن ویزا دارند.

در صورتی که بیشتر از میزان مجاز در یک کشور بمونید موقع خروج از اون کشور در ازای روزهایی که بیشتر موندید باید جریمه پرداخت کنید و احتمالا تا یک زمان مشخص اجازه سفر به اون کشور رو نخواهید داشت.

برزیل یکی از اون کشورهایی هست که تمدید ویزا در اون نسبتا راحته

برزیل یکی از اون کشورهایی هست که تمدید ویزا در اون نسبتا راحته

اقامت غیرمجاز

در صورتی که بیشتر از میزان مجاز در یک کشور بمونید (over-stay)، موقع خروج از اون کشور در ازای روزهایی که بیشتر موندید باید جریمه پرداخت کنید و احتمالا تا یک زمان مشخص اجازه سفر به اون کشور رو نخواهید داشت.

در مطلب بعدی لیست کشورهایی که بدون ویزا میشه بهشون سفر کرد یا در بدو ورود ویزا صادر می کنند رو می نویسم.

با اینستاگرام در سفرها همراه من باشید. @safarnevesht

مطالب مرتبط

احمد خانی

احمد خانی عاشق سفر و دیدن سرزمین های متفاوت

برای اطلاع از سفرنامه و ویزای کشور جدید، به روز رسانی مطالب قبلی و اطلاع از برنامه‌ سفرهای گروهی و تور عضو خبرنامه سفرنوشت بشوید

۷۳دیدگاه

دیدگاه را وارد کنید
نام خود را وارد کنید
  • - گزینه های دیدگاه، نام و ایمیل حتما باید وارد شوند.
  • - ایمیل شما هیچگاه منتشر نخواهد شد. فقط برای اطلاع شما از پاسخ به دیدگاهتان استفاده می شود.
ن
نیما
حدود ۱ سال قبل

سلام میشه بگید تفاوت ویزای عادی که میگن با ویزای شینگن چیه؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
حدود ۱ سال قبل

سلام، راهنمای ویزای شینکن هلند در وبسایت را بخونید اونجا مفصل توضیح داده شده.

پاسخ
پاسخ
م
موسی مرادی
بیشتر از ۲ سال قبل

با ویزای انگلستان میشه زمینی از مرز بلغار عبور کرد و رومانی واتریش والمان تا به انکلستان رسید؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۲ سال قبل

سلام
خیر

پاسخ
پاسخ
ا
امیرحسین
بیشتر از ۳ سال قبل

سلام دخترخاله مادرم از آلمان دعوتنامه فرستاده برای من خواستم بدونم ویزای توریستی بگیرم بهتره یا عادی ( دیدن اقوام و آشنایان).

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۳ سال قبل

سلام
وقتی دعوتنامه دارید، دیدار اقوام و آشنایان رو بزنید.

پاسخ
پاسخ
ب
بنیامین
بیشتر از ۳ سال قبل

سلام احمد اقا میخواستم بدونم که ایا یک فرد که ۱۰سال پیش درسپاه عضویت داشته در مورد این ازش سوال میشه که قبلا تو سپاه یا نظام بودی یانه و اگه بوده چقدر در گرفتن ویزا تأثیر داره مخصوصا ویزای شینگن ممنون میشم جواب بدید🌹

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۳ سال قبل

سلام دوست عزیز
تا حالا از من همچین سوالی نپرسیدند. معمولا سوال ها در مورد شغل فعلی هست و برای اون مدرک می خواهند.

پاسخ
پاسخ
ف
فرشاد
بیشتر از ۳ سال قبل

سلام
من به واسطه کارم آفریقا زیاد رفتم
واقعا برام همیشه جالب و جذاب بوده
سنگال ، مالی ، ساحل عاج ، کنیا ، نیجریه ، کامرون، گینه کوناکری
الجزایر و تونس
البته بعضی هاشونو سه یا چهار بار رفتم
آفریقا واقعا دنیای عجیبی ه با مردم و فرهنگی بعضا شبیه و گاها کاملا متفاوت از ما

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۳ سال قبل

سلام فرشاد عزیز
بله درست میگید خیلی خیلی متفاوت

پاسخ
پاسخ
م
مهسا جولايي
نزدیک ۵ سال قبل

با سلام ميخواستم بدونم ويزاي صفربار ورود يا فرودگاهي همون مدارك شينگن رو ميخواد؟مدارك مالي ؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
نزدیک ۵ سال قبل

سلام
راهنمای ویزای شینگن هلند را مطالعه کنید

پاسخ
پاسخ
ب
بهنام ملائی
حدود ۵ سال قبل

بسیار عالی و کاربردی بود سپاس از آقای خانی عزیز که تجربه هاشونو به اشتراک گذاشتند و همچنین سایت سفرنوشت

پاسخ
پاسخ
م
محمد
بیشتر از ۵ سال قبل

احمدآقامدارکی که میخایم به سفارت کشوری که درایران دفترداره ارائه بدیم بایدترجمه شده باشه.اگه درکشوردیگه ای اقدام کنیم واسه ویزاچطور؟آیااقدام ازطریق کشورهای دیگه مثلاترکیه رونداخذویزاروتسهیل می کنه یاتاثیری نداره؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام
در صورتیکه کشوری در ایران سفارت داشته باشه، اکثر مواقع سفارتش در تهران بهترین جا برای گرفتن ویزا هست

پاسخ
پاسخ
و
واعظ
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام وتشکر از شما
ویزای الکترونیکی قابل اعتماد؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام
اگر از وبسایت اصلی اقدام شود، بله

پاسخ
پاسخ
ح
حشمتی
بیشتر از ۵ سال قبل

من ویزا ایتالیا گرفتم آیا امکانش هست ورودم از هلند باشه؟
قبلا هم یک بار ویزا ایتالیا داشتم

پاسخ
پاسخ
ع
عباس
بیشتر از ۵ سال قبل

میخواستم برای مدت شاید یک سال شاید بیشتر برم کشور اذربایجان برای ورزش ایا ویزای بلند مدت دارن و اگر مدت اقامتم تموم بشه میتونم تو همون کشور تمدید کنم

پاسخ
پاسخ
ح
حسین
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام وتشکر بابت مطالب مفیدی که به اشتراک میگذارید.من برای ویزای ایتالیا اقدام کردم .میخواستم بپرسم اگه ویزای من 1بار ورود باشه نمیتونم از ایتالیا خارج بشم وکشورهای دیگه مثل بلژیک سوییس یا المان و....روببینم!؟وبرگردم ایتالیا واز اونجا به ایران برگردم !؟اگه بخواهم چنین کاری بکنم باید چیکار کنم؟وآیا اجازه چنین کاری به من داده میشه یاخیر!؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام
بله میتونید. راهنمای شینگن ویزای هلند رو مفصل بخونید.

پاسخ
پاسخ
ح
حسین
بیشتر از ۵ سال قبل

ممنون از وقتی که میزاری دوست عزیزم.

پاسخ
پاسخ
ع
عادل
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام و عرض ادب.
سوالی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که اگر قصد دارم زمینی جهانگردی کنم چه مدارکی باید داشته باشم ؟ اصلا چجوری باید ویزا بگیرم؟ مصلا اگر دوست داشته باشم برم به المان یا ایتالیا یا فرانسه و انگلیس؟ منظورم زمینیه

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام
هر کشور باید جداگانه بررسی کنید و از سفارتش بپرسید. برخی از کشورها روی ورود زمینی به مرزهاشون سختگیری دارند

پاسخ
پاسخ
M
Mehdi
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام. تقریبا دو سال پیش تو سایتتون گفتین که ویزای صربستان رو تا چند وقت دیگه برمیدارن. اولین جایی بود که این مطلب رو میخوندم و هیچ جای دیگه به این موضوع اشاره نکرده بودن. حتی آژانس های خیلی معتبر هم نمیدونستن و میگفتن چنین چیزی نیست. با پیگیری از سفارت فهمیدم که هست و... وقتی تو فرودگاه امام و فرودگاه ترکیه از ما ویزا خواستن و ما گفتیم که ویزا رو برداشتن تعجب کردن و پیگیری کردن دیدن که برداشتن. اونجا فهمیدم که ما اولین مسافرهای بدون ویزا به صربستان بودیم. میخواستم بدونم که آیا جدیدا کشوری هست که ویزای اون برای ما برداشته شده باشه؟ ممنون

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام
متاسفانه خیر

پاسخ
پاسخ
د
داوود
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام ، ممنون از به اشتراک گذاری تجربه های مفیدتون در سفربه کشورهای مختلف
من ویزای مولتی نود روزه شنگن از هلند دارم.بیست روزپیش از هلند برگشتم.دوماه از اعتبار ویزام مونده.سفر شما به ترانسیلوانیا رو خوندم خیلی برام جالب بود.تصمیم گرفتم زمینی به بلغارستان و رومانی برم،آیا برای ورود به حوزه شنگن (مجارستان) از مرز زمینی مجاز هستم یا باید از مرز هوایی وارد مجارستان بشم؟

پاسخ
پاسخ
م
مریم نوائی
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام آقای احمد خانی ...
در مورد این سفر اخیرتون به غرب آفریقا میشه لطفا بگین هزینه بطور متوسط برای هر نفر چقدر میشه ..ممنون از شما

پاسخ
پاسخ
ع
علیرضا
نزدیک ۶ سال قبل

سلام،درباره ویزای لایوس برای ایرانیها ..اطلاع دارین که بدو ورود فرودگاهی برای ایرانیها ویزای صادر میکنن یا از قبل باید از سفارت لایوس تو کشور ثالث گرفت؟

پاسخ
پاسخ
م
ملیحه
بیشتر از ۵ سال قبل

من آذر 97 به لائوس سفر کردم. ودر بدو ورود در فرودگاه وینتیان ویزا صادر شد

پاسخ
پاسخ
s
sepidehsaeb
نزدیک ۶ سال قبل

سلام من ویزای فرانسه نوع D مولتی دارم که در قسمت valid for آن نوشته (france(sauf ctom و می خوام به شهر استراسبورگ سفر کنم.
میخواستم از خدمتتون بپرسم برای بلیط اگر هواپیما یک توقف در کشور دیگری داشته باشه آیا مشکلی هست؟ و من باید ویزای اونجا رو هم داشته باشم؟
مرسی از لطفتون

پاسخ
پاسخ
ر
رضا
حدود ۶ سال قبل

سلام خانوم من باردار هست و من دوست دارم مسافرتم به اروپا زمان به دنیا اومدن بچه هام(دوقلو هستن) باشه که واسه بچه هاشناسنامه اون کشور بگیرم.به نظرتون امکان پذیر هست.؟واینکه شما کدوم کشور رو پیشنهاد می کنید.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ
پاسخ
ن
نیما
حدود ۶ سال قبل

امکان داره در خصوص ویزای بدون مهر و برچسب توضیحاتی بدید؟
چه کشورهایی اینگونه ویزا رو صادر میکنن؟

پاسخ
پاسخ
ادامه...