سفرنوشت

ساموا، روز چهارم

ساموا

امروز به بندرگاه جزيره شرقى ساموا يعنى اوپولو رفتيم تا با اتوبوس دريايى به ساوايى جزيره غربى بريم. بليط يك طرفه براى خودرو و دو سرنشين صد و هفت تالا بود. مسير هفتاد دقيقه اى بدليل مواج بودن دريا، صندلى هاى سفت و گرماى هوا دير گذشت.

ساوايى از اوپولو بزرگتره ولى درصد كمى از مردم ساموا اينجا زندگى ميكنند. يك جاده در امتداد ساحل دور تا دور جزيره كشيده شده و به قسمت هاى مركزى دسترسى وجود نداره. امروز ما از شرق كه تنها شهر كوچك ساوايى هم اونجاست شروع كرديم و در امتداد ساحل جنوبى به سمت غرب حركت كرديم. توى مسير دو تا آبشار ديديم. آبشار اصلى جزيره كه بلندترين آبشارش هم هست از دسترس ما خارج بود.

جالب ترين پديده امروز ديدن فواره هاى طبيعى آب اقيانوس بود. زمانى كه گدازه هاى آتش فشانى به اقيانوس رسيدند و سرد شدند داخلشون تونل هايى ايجاد شده كه هر بار موج ها به سمت ساحل مياند از داخل اين حفره ها آب به بالا پاشيده ميشه. تعدادشون سه تا بود و بزرگترينش آب رو تا ارتفاع سى-چهل مترى هم به بالا پرتاب ميكرد.

فوران آب اقيانوس از تونل هاى آتش فشانى. پديده اى بسيار ديدنى در سواحل جنوبى جزيره ساوايى كشور ساموا

فوران آب اقيانوس از تونل هاى آتش فشانى. پديده اى بسيار ديدنى در سواحل جنوبى جزيره ساوايى كشور ساموا

در دماغه غربى ساوايى غروب زيبا رو تماشا كرديم و كمى جلوتر داخل يك روستا يك فَلى براى خوابيدن گرفتيم. صد تالا براى دو نفر به همراه شام و صبحانه. اين فلى خيلى واقعيه، هيچ فلزى توش بكار نرفته و ديوار هم نداره. فقط يك لامپ كوچك به سقفش آويزونه. اطرفش پر از درخت نارگيله و ستاره ها از بين برگ هاى نارگيل چشمك ميزنند. با اقيانوس هم چند مترى بيشتر فاصله نداره و هواى خنكى كه از روى آب ميومد باعث شد يادم بره توى روز هوا به سى و هفت درجه هم رسيده بود.

تاریخ سفر: پاییز ۱۳۹۵

احمد خانی

احمد خانی عاشق سفر و دیدن سرزمین های متفاوت

برای اطلاع از سفرنامه و ویزای کشور جدید، به روز رسانی مطالب قبلی و اطلاع از برنامه‌ سفرهای گروهی و تور عضو خبرنامه سفرنوشت بشوید

بدون دیدگاه

دیدگاه را وارد کنید
نام خود را وارد کنید
  • - گزینه های دیدگاه، نام و ایمیل حتما باید وارد شوند.
  • - ایمیل شما هیچگاه منتشر نخواهد شد. فقط برای اطلاع شما از پاسخ به دیدگاهتان استفاده می شود.
ادامه...